maanantai 5. kesäkuuta 2017

Toukokuu meni vauhdilla

Hui kuinka pitkä tauko tuli blogiin! Toukokuu on aina kiireistä aikaa, mutta jotenkin tämä toukokuu oli vielä normaaliakin vauhdikkaampi :)

Äitienpäivänä käytiin oman äidin ja muun perheen kanssa leffassa katsomassa Elämä merellä -Cousteaun elämästä kertova leffa. Yllättävän mielenkiintoinen ja jäi pohdituttamaan moniakin asioita jälkikäteen.

Yhtenä viikonloppuna kävimme vanhemman pojan opinahjossa Liviassa avointen ovien päivänä ostoksilla! Mukaan lähti hyötyvihanneksia kuten palmukaalia, kesäkurpitsaa, ananaskirsikkaa, paprikaa ym. ja tietysti kesäkukkia, tuoksupelargonia, laventeleita + muutama perenna. Taimet ovat kyllä laadukkaita ja tunnelma oli hyvä jälleen kerran. Miljöö kaikkinensa on ihana, suosittelen :)


Kirsikkapuisto kuuluu myös toukokuun must see -juttuihin ja niin tänäkin vuonna! Kirsikkapuiden alla on niin taianomaista kävellä ja lisänä Japanilainen puutarha, rauhallinen mutta yhtäaikaa voimakas. Tykkään tuosta Japanilaisesta puistosta tosi paljon ja pyöräilläänkin usein kesäisin vain istuskelemaan tuonne puistonpenkille.


Meidän toukokuuhun kuuluu myös nuoremman poitsun syntymäpäivät sekä meidän hääpäivä. Tänä vuonna on ukkokullan kanssa tepasteltu 24 vuotta yhteistä aviotaivalta. Aika on mennyt vauhdilla, tapahtumia näihin vuosiin mahtuu paljon ja ilolla jatketaan eteenpäin tätäkin taivalta <3Olin päättänyt että äitienpäivän jälkeen lähtee makuuhuoneen remontti kunnolla käyntiin, näin teinkin. Tyhjensin huoneen, maalailin ym. mutta kerron kuvien kanssa tästä erillisessä postauksessa...ei taas mennyt kaikki ihan niinkuin piti :) Eli kaikki vapaa-aika mitä toukokuussa oli tehtiin joko remonttia tai pihahommia. Tietokonekin oli hautautunut ison paperiröykkiön alle, eli koko huusholli oli hyrskyn myrskyn ;) Nyt alkaa kuitenkin helpottaa ja saa taas keskittyä pelkästään pihanhoitoon...ihanaa :)

Tämän päivän käytän teidän kaikkien ihanien blogien lukemiseen hyvällä omalla tunnolla! Ulkona ripsii hiukan vettä ja makuhuoneen verhokankaat on kaupassa vielä, eli ei ole mitään tekemistä...hihhiii

Upeaa kesäkuun alkua teille ystävät!

- kisu -


5 kommenttia:

 1. Välillä tuota tekemistä tuppaa kertymään täälläkin. Mikä siinä muuten on, että yleensä mikään helpoksi ajateltu juttu ei suju ongelmitta?
  Mukavaa viikkoa Kisu!

  VastaaPoista
 2. Tuo Cousteaun elokuva olisi nähtävä!
  Nuoruuden ihanteeni, hän, merien tuntija!
  Kauniita kuvia!

  Suloisia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Hienot kuvat!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiva, että tietokone löytyi ja pääset taas bloggaamisen pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia - onneksi ei vaarallisia tilanteita - näyttää riittävän. Kiva näistä on lukea. Ja paljon olet ehtinytkin.

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!