maanantai 17. heinäkuuta 2017

Herkkuja puutarhasta


Meillä on kolme lavakauluslaatikkoa, jotka on perustettu tänä keväänä. Nyt alkaa saada satoa ja kyllä, olen enemmän kuin onnellinen :D
Aiemmin minulla oli kasvimaa mutta pupu söi kaiken hyvässä yhteistyössä lehtokotiloiden kanssa :( Muutaman vuoden ostin kaikki vihannekset ja salaatit kaupasta, ruukussa minulla oli muutama yrtti jotka myös talvetin hyvällä menestyksellä.


Mutta nyt olen onnistunut näissä lavoissa paremmin kuin hyvin! Kasvu on runsasta ja satoa olen jo saanut reilusti, ihanaa!Eivät ole lehtokotilot kiivenneet laatikoihin (olen ympäröinyt laatikot kahvinpuruilla, onkohan auttanut?) eikä pupukaan ole käynyt korjaamassa satoa!


Onko mitään ihanampaa kuin hakea omasta maasta salaattia, retiisejä, lehtikaalia, yrttejä....voin sanoa että ei ole! Maku on ihan toinen itse kasvatetussa sadossa, namskis :)
Tämäkin salvia on ollut minulla ruukussa yli viisi vuotta, yhteistä historiaa siis on ja nyt se pääsi muuttamaan isompaan kotiin tänä vuonna. Kauniilla kukinnolla palkitsi muuttomiehen :)

Ihanaa alkuviikkoa ystäväiseni :)

- kisu -
5 kommenttia:

 1. Onpa herkullisen näköistä. Minäkin haaveilen kotipihaan lavoja, mutta olen siirtänyt hankintaa juuri jänisten ja kotiloiden takia. Eilenaamullakin iso jänis söi nurmikolla ruohoa.

  VastaaPoista
 2. Olet saanut upean sadon. Kyllä on niin mukava mennä omaan puutarhaan ja ottaa sieltä kasvimaan tuotteita. - Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Oi miten runsaasti tulee satoa. Kyllä se niin on, että itse kasvatettu maistuu aina parhaimmalta. Saat olla kyllä ylpeä viherpeukalostasi.

  VastaaPoista
 4. Upea sato. Välillä tekisi mieli kasvatella kans ite kaikenlaista, mutta melkein tiedän, että mun kiinnostukseni ja viitseliäisyyteni lopahtaa alkuinnostuksen jälkeen.

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!