keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Kevät keikkuen tulevi...

Viime viikolla satoi lunta ja paistoi aurinko. Nyt on pari päivää satanut vettä ja ollut synkeän harmaata. Tämä taitaa olla sitä kevään keikkumista :)

Hiihtoloma oli ja meni! Arki on taas palannut uomillensa ja toisaalta se on ihanaa, ainakin ruokien puolesta. Olemme tammikuun alusta mieheni kanssa tehneet hiukan ruokaremonttia: säännölliset ruoka-ajat, annoskoot syyniin, lisää kasviksia, vähemmän leipää (itse voisin elää leivällä...) ja paljon vettä.

Olo oli jo heti alkuun tosi hyvä ja virkeä, johtuen varmasti juuri tuosta ruoka-rytmistä. Ei tehnyt mieli napostella eikä miehellä tehnyt mieli makeaa. No nyt hiihtolomalla sitten repäistiin oikein huolella ja mätettiin pizzat ja hampurilaiset, jäätelöt ja pullat ym. ja olo oli ihan hirveä, lähes oksettava. Päätimme saman tien palata ruotuun tällä viikolla ja jo alkoi olo helpottaa. Sitä paitsi onhan nuo kasvikset  niin älyttömän kauniitakin, eikö :)


Minäkin sain kameran takaisin korjaamolta eli taas pääsee harjoittelemaan valokuvausta, ihanaa :) Olen tässä seuraillut oravan pesäntekoa tuohon meidän timanttituijan latvaan, josko sen ehtisi vaikka napata kuviin.

Hyvää oloa teille kaikille ja upeaa maaliskuun alkua! 

- kisu -

3 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta. Kävin sunnuntaina Raxissa synttärijuhlilla. On ollut monta päivää ähky sen keikan jälkeen. Kyllä tuli kiire palata arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kroppa kun on tottunut hyvään, ei sille enää mikä tahansa kelpaa ;)

   Poista
 2. Valokuvaus on ihana harrastus. Siinä nälkä kasvaa syödessä niin kuin puutarhankin kanssa :D

  VastaaPoista

Iso kiitos kommentistasi!