torstai 9. maaliskuuta 2017

Myöhästynyttä naisten päivää ja siivousvimma!!!

Kyllä, alkuviikosta se iski ja täällä on heiluttu joka päivä rätti kädessä. Ensin kävin läpi kaikki lavuaarit ja hanat, sitten lattiakaivot. Tyhjensin allaskaapit ja putsasin nekin, mitä kaikkea tälläisiin kaappeihin kertyykään?? Tälläistä vimmaa ei meikäläiselle usein tule,  joten silloin on tehtävä kun on vire :) Tässä viikon tärkeimmät siivousvälineet:


Jatkoin keittiöön, listat pois ja kaapinaluset puhtaaksi. Ja sitten lattian kimppuun, huh. Meillä on laattalattia, jossa mosaiikkiboordi. Saumoja hangatessani mietin kuka pöllöpää on valinnut vaalean lattian ja vielä boordilla, eli saumoja hankasin tuntitolkulla. No, kun sain lattian hangattua mietin että olenpas osannutkin valita aikoinaan kauniin lattian :)


Siinä meni siis alkuviikko, mutta vaikka nyt kolottaa joka paikkaa on tosi hyvä mieli! Onneksi näitä siivouksia ei tarvitse tehdä joka viikko!

Eilen oli naistenpäivä, minulla se meni arjen pyörteissä. Toivon näin myöhässä teille kaikille ihanille naisille hyvää naistenpäivää ja toivonkin että meitä naisia huomioitaisiin ihan joka päivä!


Huomenna pääsen taas multahommiin, tomaatintaimet pitää koulia samoin kelloköynnökset. Kelloköynnösten suhteen meinasin jo luovuttaa kun kesti niin kauan tulla, mutta kyllä sieltä sitten yhteensä 11 taimenalkua nousi (siemeniä oli 16) eli ei huono :) Myös uusia siemeniä on odottelemassa multaan pääsyä. Olen tässä siivotessani tehnyt pihasuunnitelmia lavakaulusten muodossa, niitä suunnitelmia täytyy vielä työstää, ihanaa kun kesä lähestyy...

- kisu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi!