tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen vierähti ...

... todella vauhdikkaasti! Mutta oli todella ihanat neljä päivää perheen ja ystävien kanssa.


Pitkäperjantaina olimme kylässä ystäväperheen luona, lankalauantaina kävimme kummipojan perheen luona. Olemme aikoinaan ostaneet kummipojalle ristiäislahjaksi omenapuun ja sitä ei ole leikattu moneen vuoteen, joten meidän poitsu sen nyt ammattilaisen ottein laittoi kuntoon. Tai leikkasi niin paljon kuin kerralla uskaltaa :)  Poika opiskelee Liviassa, eli leikkaushommia on harjoitellut paljon. Kuvia en muistanut valitettavasti ottaa :(


Sukkasunnuntaina meille tuli toisen pojan kummit syömään ja istumaan iltaa. Meillä ei syöty perinteisiä pääsiäisruokia kuten lammasta ja mämmiä, mutta tein täytettyjä lättyjä ja jälkkäriksi sitruuna-limekakun, namskis kun oli hyvää :)


Maanantaina hääräsimme omalla pihalla, lähinnä siivoilimme jo leikattuja omenapuun oksia sekä muita roskia pois. Nautin kevään uusista aluista, raparperit ovat jo hyvällä alulla samoin tulppaanit ja narsissit.Tänään herkuttelin vielä munawrapilla ja kakulla, siivoilin pääsiäiskoristeet pois ja haravoin hiukan pihalla.

Näin meillä pääsiäsipyhät vietettiin koko perhe yhdessä puuhaillen ja vapaista nauttien.  Nyt odotellaan sitä luvattua lämpöä ja kesän tuloa innolla!

Ihanaa viikkoa teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!

- kisu -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi!