tiistai 11. huhtikuuta 2017

Teneriffa vol 2

Kävimme Orotavassa myös katsomassa kasvitieteellisen puutarhan, La Hijuela del Botánicon yli tuhansine kasveineen. Upea viidakkomainen tunnelma!  Sieltä menimme  Jardín Victorian puutarhaan ja kävelimme sen kauniita kivikäytäviä ja ihastelimme maisemia ylhäältä merelle sekä alhaalta Teide-vuorelle. Tässä teille kuvapläjäys molemmista paikoista :)

La Hijuela del BotánicoJardín Victoria


Todella rentouttavaa kävellä tuolla auringonpaisteessa kaikkea kaunista ihaillen...näihin kuviin ja tunnelmiin palaan varmasti vielä monta kertaa! Oletteko te käyneet näissä puutarthoissa?

Loppumatkasta laitan erillisen postauksen, nyt täytyy kiiruhtaa oman pihan kimppuun kun aurinko tuolla paistelee. Jos vaikka pääsisi vihdoin haravointihommissa loppuun asti, huoh...
Ihanaista päivää kaikille :)

- kisu -4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kiitos matkakokemusten jakamisesta. Varmasti on ollut hyvä matka. En ole käynyt noissa paikoissa. - Hyvää pääsiäisen odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anneli, matka oli tosi kiva ja tietysti se lämpö ja värit...ahhh...
   Kävin kurkkaamassa blogiasi ja teillähän on siellä vielä ihan talvi!

   Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Upeita maisemia ja kadehdittavan ihanaa kukkaloistoa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kukat on siellä niin upeita ja värikkäitä. Kevät oli sielläkin vasta aluillaan eli osa kukistakin vielä aukeamatta, mutta kyllähän noita kukkia siellä silti riitti :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!