tiistai 14. helmikuuta 2017

Hyvää ystävänpäivää ja kuvapläjäys!

Olin sunnuntaina Fridan http://www.visualaddict.fi/ valokuvauskurssilla Hotelli Rantapuistossa. Mukana oli ruoka- ja sisustusbloggareita, joilla on jo paljon kokemusta blogimaailmasta. Ihanan iloista porukkaa ja päivä menikin hujauksessa, liian nopeasti...toivottavasti tapaan heitä kaikkia vielä joskus :)

Frida kävi todella selkokielisesti läpi kameran ominaisuuksia ja antoi tehtäväksi ottaa kolmen kuvan sarjan. Kaikki tekivät upeita asetelmia Fridan tuomasta rekvisiitasta tai ottivat kuvia hotellin sisustuksesta, jonka olivat muokanneet itselleen sopivaksi ehkä lisäten ruokia hotellin herkulliselta brunssilta. Häärimme kuin iloiset muurahaiset ympäri hotellia :) 

Kun jokainen oli valinnut omat parhaat kolme kuvaa, Frida esitteli vielä PicMonkey -ohjelmaa ja sen ominaisuuksia.  Ja lopuksi kaikkien kuvat katsottiin yksitellen ja niistä saatiin palautetta. Todella opettavainen päivä! Frida nimittäin osaa esittää asiat niin että tyhmempikin tajuaa ;) eli voin lämpimästi suositella Fridan valokuvauskurssia kaikille. Kurssipäivät & -paikat löytyvät Fridan sivuilta!

Minulle valokuvauskurssi oli varsin hyvä näin uutena bloggarina, huomasin heti mikä ero kuvilla on kun kuvaamiseen hiukankin panostaa! Toki vielä on paljon, paljon opeteltavaa, mutta automaattiohjelmalla en enää kuvaa, sen lupaan! :)

Alla oma kuvasarja jonka esittelin, näitä en saanut muokattua kun ei PicMonkey suostunut toimimaan silloin sunnuntaina:Kommentti: veistä olisi pitänyt siirtää ettei mene tuonne kukkaan :)
Kommentti; Olisi pitänyt rajata tuolta ylhäältä tuo leikkuulauta pois!

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin ylpeä näistä kuvista, osasin ihan itse!!!

Sunnuntai-ilta ja eilinen päivä menikin sitten kuvatessa sisällä ja ulkona sekä leikkiessä PicMonkey -ohjelmalla :)
Tälläisen kollaasiin tein vielä toisesta kolmen kuvan asetelmasta:Mutta nyt kaikki ihanat ystäväiseni vietetään aurinkoista ystävänpäivää ja omalle murulle toivotan sydämellistä kihlapäivää <3 <3 <3

- kisu -Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi!