perjantai 17. helmikuuta 2017

Satoa näkyvissä :)

Keväisin on aina pakko saada laittaa kädet multaan ja onneksi se on mahdollista myös täällä kotona. Olen rapistellut siemenpusseja ja odottanut että saisin laittaa kukkiakin kasvamaan. Osan kukista laitoinkin jo tuonne ulos muovilaatikoihin, mutta sisälle on tulossa vielä aimo kasa :) Jos olisi kasvihuone ulkona, voisin jo alkaa kukkaviljelyn, mutta nyt on vielä paras hiukan malttaa...

Onneksi sain viime vuonna syntymäpäivälahjaksi äidiltä minikasvihuoneen. Vinkin sain blogista Isas trädgård ja esitin mammalle vienon toiveen synttärilahjasta. Mamma tietysti toteutti lapsen toiveet :) 

Tiistaina istutin siemeniä keittiön minikasvihuoneeseen; salaattia, minitomaattia, pinaattia, persiljaa sekä rucolaa. 


Eipä kauan kestänyt, kaksi päivää,  kun eilen näkyi hiukan vihreää ja tänään jo selkeästi, kun pinaatti ja rucola näyttävät kasvun voimaa...aina yhtä ihmeellistä ja ihanaa :)


Anteeksi huonot kuvat, kunnon kamerasta meni muistikorttipaikka rikki ja olen nyt kännykän kameran varassa :( Sen verran ahkerasti kuvasin valokuvauskurssin jälkeen...

Muuten onkin tämä viikko mennyt taas vauhdilla. Alkuviikko meni aurinkoisissa maisemissa ja eilen illalla satoi kaatamalla vettä! Helmikuussa?! Kun lasten pitäisi päästä ensi viikolla hiihtämään ja luistelemaan ja muutenkin ulkoilemaan raikkaassa talvisäässä! Varsinainen hiihtolomasää...ei tule mitään, kyllä vaan on ollut outo talvi taas tämäkin. Mutta, sopeudutaan...eihän tässä muutakan voi :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille, rentouttavaa hiihtolomaa kenellä sellainen alkaa!

- kisu -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi!