torstai 9. helmikuuta 2017

Ihanan kamala aurinko!

Upeita, kauniita pakkaspäiviä nyt muutama takana. Aurinko virkistää mieltä ja energiatasot alkaa olla kohdillaan. Talvesta en välitä yhtään, enkä kylmästä, mutta nämä aurinkoiset pakkaspäivät kestän aika hyvin. ☺

Mutta... on se aurinko myös armoton... Ikkunat on niin likaisen näköiset, pölyä on enemmän kun laki sallii ja rätti kädessä pitäisi viuhua koko ajan tai laittaa verhot kiinni! Mutta paistakoon, ei haittaa ja siivoillaan kun jaksetaan, hehhee


Ihana miniruusu

Kevättä on selvästi ilmassa ja eilen kauppareissulta tarttuikin hempeänsävyinen miniruusu mukaan, pastellivärit on ihania ja tämä vaaleanpunainen varsinkin, nam! Sopii hyvin meidän herkkupurkin viereen tämä ruusu, vai mitä mieltä olette?


Marenkipurkki

Ikävä ylläri tuli kuitenkin tänään meidän pihalle...nimittäin kapinen supikoira! En todellakaan halua sitä tänne ja saakin isäntä ottaa asiakseen sen poistamisen/häätämisen jollain keinolla. Meillä kun kuitenkin on nuo kaksi omaa koirulia ja syyhy (ja muutkin taudit) supikoirasta ilmeisesti tarttuu aika herkästi, jos eläimet oleskelevat samoilla alueilla, eli ei kiitos meidän tontille tuollaista!!

Nyt saunan pesuun, olemme olleet reilun viikon ilman saunaa kun kiukaan vastukset menivät rikki. Tänään kävi korjaaja ja illalla mennään varmasti koko perhe saunaan!

Mukavaa iltaa teille kaikille sinne ruudun toisellekin puolelle!

-kisu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Iso kiitos kommentistasi!