maanantai 20. maaliskuuta 2017

Viikko vierähti nopeasti :)

Todellakin, viime viikko meni hurjaa kyytiä. Minulla oli ompeluhommia kun autoin yhtä mammajengiä ja kavensin heidän pelipaidat. Samalla korjailin oman perheen revenneitä verkkareita ja paitoja ym. Kerään aina kasan tuonne ompelukoneen viereen odottelemaan ja korjailen kerralla enemmän, en nimittäin yhtään tykkää vanhan korjaamisesta :) Tekisin mielelläni vaan uusia ompeluksia!


Viikko takaperin hain myös akvaarion varastosta. Koulin tomaatintaimet sekä kelloköynnöksen ja laitoin lisää siemeniä itämään. Nyt laitoin lobeliaa, leijonankitaa, kerrottua petuniaa, korisetupakkaa sekä pikkusamettikukkaa. Itäminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja tämä kuvapari on otettu viikko sitten lauantaina ja tänään. 

Tässä näkee myös hyvin kelloköynnöksen kasvuvauhdin. Viikossa se yrittää tulla jo akvaariosta pois, täytynee siirtää ikkunalaudalle hiukan viileämpään, muuten se on ainakin viisimetrinen ennen kuin saan sen ulos ;)


Jaksan vain aina ihailla tuota kasvun taikaa! Pienet, lähes näkymättömät siemenet kuten nyt esim. lobelia ja sitten viikon päästä purkista löytyykin jo vihertäviä pieniä lehtiä, ihmeellistä ja ihanaa.


Laitoin myös basilikan jo isoon ruukkuun, sitä meillä nimittäin kuluu valtavasti, ja näyttää sekin hyvin nousevan. Kohta saa taas pestoa, nam :)


Mutta nyt vilkuilemaan muiden blogeja ja sitten olisi vuorossa koirien spa-päivä, tytöt tykkäväät kun otan pesu- ja trimmivehkeet esille ;) Meidän tytöt kyllä aina arvaa että kohta joutuu "käsittelyyn" kun etsin essua ja tyhjennän hoitopöytää, silloin ne mahtuu todella pieniin ja ahtaisiin tiloihin kuten sängyn alle, josko ei mamma vaikka löytäisikään :D

Mukavaa viikkoa kaikille!

- kisu -

4 kommenttia:

  1. Mukavia touhuja sinulla.
    Minä olen huono esikasvattamaan mitään.
    Laitoin herneenversoja ja ohraruohoa kasvamaan.
    Mukavaa maanantai päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herneitä pitääkin laittaa, olen ihan unohtanut! Versot maistuvat niin hyviltä vaikka leivän päällä! Kiitos vinkistä Sari:)

      Poista
  2. Onpa mukava kun olet perustanut blogin, eli tervetuloa tänne mukavaan blogimaailmaan. Liityinkin lukijaksesi samantien. Onnea taimikasvatukselle! - Luetko puutarhakirjoja? Blogissani on neljän ihanan puutarhakirjan arvonta, käyhän kurkkaamassa. Mukavaa viikonloppua Pihakuiskaajan puutarhasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anneli, tervetuloa ja aurinkoista viikonloppua myös sinulle :) Tulen kurkkaamaan blogiasi ja osallistumaan arvontaan!

      Poista

Luen mielelläni ajatuksiasi, jätäthän viestin!