perjantai 12. toukokuuta 2017

Laiskurin päivä ;)


Tiedättekö sen päivän kun pitäisi? Tänään on ollut juuri sellainen päivä! Olen haahuillut ulos ja sisään, tekemättä käytännössä yhtään mitään. Ajatuksissa koko ajan pitäisi; pitäisi tyhjentää makuuhuonetta remonttia varten -> sain päiväpeiton pestyä, pitäisi kitkeä vuohenjuuria -> nyppäsin kolme lehteä samalla kun hain postin, pitäisi siivota -> vein taimet hetkeksi ulos karaistumaan, pitäisi korjata muutama vaate -> silitin pari paitaa, keittiöpyyhettä ja tyynyliinaa ;) Katsotaan mitä ilta tuo tullessaan, pitäisikö vain suosiolla istua telkkarin ääreen vai keksinkö jotain muuta taas?

No ainakin sain aamulla keitettyä puuron ja ihanaa kun saa taas tuoreita marjoja puuron päälle, nautin aina näistä ensimmäisistä marjoista vaikkei ne kotimaisia olekaan :)Ihanaa viikonlopun alkua teille kaikille siellä ruudun toisella puolella!

6 kommenttia:

 1. Johan sinä olet vaikka mitä tehnyt. Nyt relax ja nauti!
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltakin meni haahuillessa, sain jotain pientä aikaseksi ;)
   Tänään on uusi päivä!
   Aurinkoista viikonloppua Outi <3

   Poista
 2. Minullakin on ollut tuollaisia päiviä. Silloin pitäisi osata päättää, että en tee mitään, kun ei tästä näytä mitään tulevan. En ole vielä onnistunut tekemään sellaista päätöstä. Liityin lukijaksesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikille niitä varmaan tulee :) Ja kyllä, silloin pitäisi...siis päättää että istuu alas, mutta kun ei sitä osaa ;) No, tänään on uusi päivä!
   Ihanaa kun liityit lukijaksi, tervetuloa ja toivottavasti viihdyt. Aurinkoista viikonloppua sinulle Ansu :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!