torstai 11. toukokuuta 2017

Toukokuinen aamu


Heräsin jo puoli neljältä, olen "kuuhullu" nimittäin... Katselin ikkunasta lumista maisemaa, pakkasta oli -2,7C. Linnut alkoivat hiljalleen laulella ja mietin onko niillä kylmä ja tarpeeksi ruokaa? Tein puoli kahdeksan aikaan pihakierroksen untuvatakki päällä. Lumi narskui kenkien alla ja kevään kukkijat olivat pää painuksissa, toivottavasti selviävät kuitenkin, aurinko jo onneksi niitä lämmittää!

Kasvulavat kuvattu 10.5. ja 11.5. n. klo 8:00

Onko täällä muita täysikuusta unensa menettäviä? En minäkään onneksi ihan joka kuukausi tuosta kuusta häiriinny, mutta monesti vuodessa kuitenkin. Usein minulla on silloin myös migreeni, ihan kuten eilenkin. Se on inhottavaa mutta senkin asian kanssa on vain elettävä :)

Aurinkoista päivää meille itse kullekin :) Nautitaan tästä odotuksesta, meillä on koko kesä vielä edessäpäin!

- kisu -

6 kommenttia:

 1. Minun tätini aina valvoo täysikuun aikaan. Aamulla rapsuttelin pyörän satulan päältä jäätyneet sadepisarat pois :)
  Onneksi jo nyt aurinko vähän lämmittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auton ikkunoita sai myös rapsutella :) Mutta kyllä se tästä lämpenee!

   Poista
 2. Lunta tekin olette saaneet. Meillä on lumet jo sulaneet, mutta kylmää on, +2 astetta. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamupäivällä aurinko sulatti kaiken pois ja iltapäivällä sitä yritti taas puskea taivaan täydeltä! Hassut on kelit :)

   Poista
 3. Melkoinen kuvapari kasvulavoista! Sää on kyllä aivan pähkähullu, meilläkin tuli eilen vuoroin lunta, vuoroin paistoi aurinko. Jos on puutarhuri ihmeissään, niin mitä lie tuumivat kasvit!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tässä saa kieli keskellä suuta suunnitella milloin mitäkin "uskaltaa" puutarhassa tehdä. Eilen esim. ajattelin iltapäivän auringossa laittaa tomaatintaimet hetkeksi ulos, ehtivät olla minuutin kun jo kiirellä niitä sieltä räntäsateesta kannoin takaisin :)

   Poista

Iso kiitos kommentistasi!